Formules

FOODTRUCK BRUGGE

speciaalbieren en chocoladegerechten

ONZE FORMULES

 

Onze foodtruck biedt een aantal verschillende formules. Naast onderstaande foodsharing en foodpairing, kan u ook kiezen voor food only of drinks only. Een bier tasting organiseren voor uw vrienden? Wij zorgen voor een mooie selectie bier en geven daarbij een extra woordje uitleg. Stel dat u al een cateraar heeft vastgelegd en enkel nog iemand zoekt om drank te verzorgen of u heeft reeds een bar, maar nog geen catering; ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Meer info over al onze formules op uw feest vindt u hier.

Bel om te reserveren!

0499/35.39.10

SHARE

 

Voor wie graag deelt, bieden wij food & beersharing aan. Een schotel gevulde dadels die u op tafel kan plaatsen om gezellig samen van te smullen of ga voor een grote fles Saison d'Erpemere waarvan u met zijn allen kan genieten.

Deze optie bieden we aan op onze openbare evenementen. Nodigt u ons uit op uw evenement? Dan is sharing de geschikte keuze voor een receptie.

PAIR

 

Maak het uzelf niet moeilijk en kies voor één van de door ons voorgestelde foodpairings. Perfecte matches van gerecht en bier, door ons samengesteld. Gaat u voor een pairing, of probeert u liever een beetje vanalles? Dan is de combo van 3 kleine pairings iets voor u!

CARE

 

Hop-ola geeft om onze planeet. We werken dan ook met fairtrade producten, gaande van chocolade tot frisdrank. Daarnaast serveren we onze gerechtjes in ecologische bordjes en opteren we voor bier van de kleine, onafhankelijke brouwerijen.

 

In onze foodtruck belonen we ook uw bezorgdzaamheid. Voor elke refill van één van onze herbruikbare bekers of bij het gebruiken van een herbruikbare tas, ontvangt u een korting.

Hop-ola Foodtruck Brugge

Email: info@hop-ola.be

Bel ons: 0499/35.39.10