Menu

MENU

 

Fleur uw feest op met onze kleurrijke foodtruck en verwen uw gasten met onze uitzonderlijke creaties van bier en chocolade. Laat de genodigden kennis maken met foodpairing of organiseer een hippe biertasting waarbij we u voorzien van een professionele uitleg. Of bent u op zoek naar een echte biertruck? Ontdek hier onze mogelijkheden! Onze foodtruck komt uit Brugge naar u toe!

COMMUNIEFEEST

 

De communiefeesten en lentefeesten komen er weer aan. Voor die gelegenheid hebben wij een aantal specials in de aanbieding om zowel de feestvarkens als de grote mensen te plezieren.

 

Ontdek hier onze communie specials.

SPECIAALBIEREN

 

Bent u een bierliefhebber? Dan wil u ongetwijfeld een biertruck op uw feest. Naast chocoladegerechtjes is speciaalbieren onze specialiteit. We hebben een mooi aanbod aan heerlijke artisanale biertjes en staan u graag met raad en daad bij in het samenstellen van uw kaart. Heeft u zelf een sterke voorkeur voor een bepaald bier? Wij zorgen er met plezier voor! Ontdek onze bierkaart hier met meer uitleg over de verchillende bierstijlen.

 

Een leuke activiteit organiseren voor uw vrienden of collega's? Wat dacht u van een bierdegustatie? We laten u kennis maken met een aantal speciaalbieren, begeleid door een professionele uitleg.

 

We vullen uw drankkaart graag aan met wijn, cava, fairtrade frisdrank of sapjes.

 

Wij helpen u met plezier een gevarieerde kaart samenstellen voor uw feest.

 

HAPJES EN VOORGERECHTEN

 

Hapjes voor uw trouwreceptie, bedrijfsfeest of babyborrel? Onze foodtruck Hop-ola komt ter plaatse! Ook voor een voorgerechtje bent u bij ons aan het juiste adres. Combineer de hapjes met een passend speciaalbier en uw feest zal niet snel vergeten worden!

 

HOOFDGERECHTEN

 

Hop-ola biedt mogelijkheden voor al uw feesten en evenementen. Of u uw gasten één hoofdgerecht wenst voor te schotelen, een snack of ze de keuze wenst te geven tussen verschillende gerechtjes; bij ons kan dit allemaal! Al onze gerechten zijn gemaakt met een hintje chocolade en/of bier. Bovendien bieden we een aantal vegetarische mogelijkheden en zorgen we met plezier voor veganistische gerechtjes. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot foodpairing met perfect passende biertjes.

 

DESSERTS

 

Hop-ola is dé dessert foodtruck voor al uw feesten en evenementen. Opteer voor uw favoriet dessert of geef uw gasten de keuze tussen verschillende nagerechtjes.

 

Hop-ola Foodtruck Brugge

Email: info@hop-ola.be

Bel ons: 0499/35.39.10